Chat.ba
Šok u sarajevskom naselju Jezero: Kćerka poznatog muzičara prerezala vene

Nakon drame u naselju Jezero kćerka poznatog muzičara je prevezena u Urgentni blok „Opće bolnice Abdulah Nakaš“, gdje su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti.

U domu Milića Vukašinović, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero jučer u poslijepodnevnim satima odigrala se prava drama kada se njegova kćerka Maja Avdibegović (35) pokušala ubiti.

Kako piše spomenuti list, pozivajući se na izvore bliske istrazi, Maja je prerezala vene, najvjerovatnije žiletom, te je poprilično iskrvarila. Neko od ukućana Maju je pronašao krvavu u kupatilu te je odmah alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći.

Na svu sreću, ljekari su stigli na vrijeme te su nesretnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok „Opće bolnice Abdulah Nakaš“, gdje su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti.

Avdibegović će biti upućena na promatranje na Psihijatrijsku kliniku. Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu, piše”Avaz”.

 

2018-06-02
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani