Chat.ba
ŽENE U TERETANU DOLAZE U OVAKVIM HELANKAMA: Misle da to niko ne vidi, a mnogi se ZGROZE!

Kada već moramo biti zavodiljivi i na poslu i na sastanku i na ulici, moramo li biti i u teretani? 

Ovo pitanje postavila je kolumnistiknja NewYork Timesa, Honor Džouns. 

helanke12

"Ko si ti da meni određuješ šta ću da nosim"- , poletjele su Tviterašice u svoju odbranu. 

helanke1

"Nije da sam pozvana da komentarišem, ali moram da uskočim nesretnoj Honor u pomoć, Honor nigdje nikome nije ni pokušala da odredi šta smije, a šta ne smije da nosi,samo je konstatovala činjenično stanje, i to, ako smijem da dodam, ispravno." 

helanke2

"Nisam luda da vježbam u trenerci, zamisli samo vežbanje na kardio mašinama ili vježbanje joge sa nogavicama koje landaraju oko tebe,to je opasno,eto, tako svoj izbor brane vatrene braniteljke helanki,i zaista, ja ne znam kako preživjesmo te devedesete bauljajući okolo u trenerkama sa širokim nogavicama koje nam ne ocrtavaju svaki milimetar tijela."

helanke8

Istina je da Honor nikoga nije napala. Same obožavateljke helanki našle su se prozvanima i počele da se brane. I istina je da nikome nije pokušavala da odredi šta da nosi, a šta ne.

helanke4

Samo se zapitala zašto svi nose helanke. I dobila je odgovor u vidu izbjegavanja istine u širokom luku. 

helanke6

"Da li je taština kažnjiva? Nije, samo je smiješna, kao i većina tih selfija iz teretane,sve helanke su iste, naručene sa iste kineske stranice, i sve poze su iste jer, realno gledano, nema baš puno poza za selfi u kome zadnjica izgleda dobro, a u isto vrijeme možete da pokažete i stomak,ali ako to već radite, a potom i kačite, onda recite da nosim helanke jer su sesi i nakon toga opalite jedan selfi, samo nemojte da se pravdate,naročito ne izgovorima da su trenerke opasne po život kada vježbate na traci za trčanje."

helanke11

helanke5

2019-01-31
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani