Chat.ba
“IMAM ISKUSTVA” Stanija otkrila ko može da je odvede u krevet

“IMAM ISKUSTVA” Stanija otkrila ko može da je odvede u krevet

Stanija Dobrojević javno je priznala da joj se neki zadrugari već dopadaju, ali zatim razočarala mnoge tvrdnjom da seks pred kamerama rijalitija neće imati minimum tri mjeseca.

Popularna starleta, poučena prethodnim iskustvima i ljubavima u šouu ovakvog tipa, iznijela je svoj stav o vođenju ljubavi pred kamerama i otkrila da muškarac mora oko nje mnogo da se trudi. Stanija je u razgovoru s Ognjenom Amidžićem rekla da već ima nekoliko udvarača i priznala koji joj se muškarci sviđaju.

– Dosta vremena provodim s Vladimirom Tomovićem. On je inteligentan, duhovit i našao je svoj način da mi se približi. Rekao mi je: “Stanija, da mi kaže cijela kuća da ti se dopadam, ja ne bih smio da ti priđem pred milionskim auditorijumom. Zamisli da me odbiješ, ne bih smio da se vratim u Crnu Goru.” Za iskrenost ima plus kod mene. Ali družim se s mnogim muškarcima u kući i ima dosta tenzije među njima jer svaki čeka da mu ja aplaudiram, takmiče se. Već se stvaraju emocije i varnice, ali ne mogu da kažem s kim. Mogu samo da otkrijem da su mi tri muškarca simpatična – Vlada, Bojan Gaćeša i Lazar Jeremić – otkrila je Stanija i dodala da pored nje druge djevojke nemaju šanse.

– Neke djevojke su na stend-baju jer kada muškarci vide da nema prolaza kod mene, pripremaju teren da idu od jedne do druge. U tri dana sam imala takve situacije. Nije mi nimalo lako, ali seksa nema prvih mesec-dva, sad nema niko šanse. Tek poslije trećeg, četvrtog mjeseca to može da bude. Ipak sam ja prekucala ove igrice, izgrađena sam kao ličnost, imam iskustva. Onaj ko mi se približi drugarski ima šanse. Oko mene treba da se trudi. Ali neki muškarci, kada vide da treba da pokažu više nego dobro tijelo, umiju dobro da ginu, a neki traže lakšu priliku – rekla je Stanija.

2018-09-11
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani