Chat.ba
ALEKSANDRA SUBOTIĆ BILA SA DVA TURČINA U ISTO VRIJEME: Moj život, moja stvar

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BILA SA DVA TURČINA U ISTO VRIJEME: Moj život, moja stvar

Prije nego što je upoznala Davida Dragojevića u “Parovima 5”, Aleksandra Subotić viđala se u isto vrijeme sa dvojicom muškaraca iz Turske, kod kojih je često odlazila i ostajala po nekoliko dana.

Druženje Aleksandre sa Turcima odvijalo se neposredno prije nego što je ona s majkom Ljubom Pantović ušla u rijaliti u kojem se upoznala sa sadašnjim dečkom, sa kojim se trenutno nalazi u “Zadruzi”. Izvori pričaju da je to Subotićkino viđanje sa Turcima potrajalo oko godinu dana, prenosi Kurir.

-Dvojica muškaraca, starosti između 30 i 40 godina, povremeno su dolazila u Beograd, ljudi su viđali Aleksandru s njima kako sjedi u kafićima. Odlazila je i ona kod njih na po nekoliko dana, govorila je da tamo ima “radne vikende” kao foto-model. Ja ne znam šta je od toga istina, nije me ni zanimalo pretjerano. Tada je već bila punoljetna, mogla je da radi šta je htjela– izjavio je sagovornik.

Ova saznanja potvrdila je i starleta iz Kaluđerice, mada je u prvi mah bila zatečena i zaprepašćena pitanjima. Po njenom izrazu lica, izgleda da je ova tema nešto što je ona željela po svaku cijenu da sakrije.

-Kojim Turcima? Ne znam o čemu pričate- pokušala je Subotićeva da negira svoje “druženje” sa Turcima, a kada smo joj predočili da znamo sve detalje o tome, čak i njihova imena, zanimanje i sve ostalo, pristala je da nam ispriča o čemu je riječ.

-Jesam se viđala s njima. Moj život je moja stvar! Možda je to bila neka poslovna saradnja između nas, otkud vi znate– poručila je ona.

Kakve to radne kvalitete i vještine posjeduje Subotićeva, pitanje je koje se samo nametnulo. Nevješto objašnjava da je poznata kao osoba koja je predana poslu i da su to i drugi prepoznali, mada nam nije objasnila o kakvoj profesiji je riječ.

-Pa, ja sam lijepa žena. Turci vole lijepe žene. Imala sam neke planove tada, ja sam profesionalna kada je riječ o poslu, oni to cijene, svi to cene. Uostalom, to je bilo davno, ko se još toga sjeća– kaže starleta.

 

2018-09-15
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani