Chat.ba
ANABELA POSTAVILA SUPRUGU OZBILJAN ULTIMATUM: Ili prestani da piješ ili se RAZVODIM!

I pored Anabelinog ultimatuma, on je iste večeri završio mortus pijan u kafani.

 

- Andrej se već godinama ne trijezni, a kad popije veoma je agresivan. Bio je mrtav pijan i kad se potukao sa Anabelom, odnosno kad ju je udario u glavu, a ona ga potom izgrebala. Ona mu je nakon što su pušteni iz policije rekla da je kap prelila čašu i da će se razvesti od njega ukoliko odmah ne prestane da pije - otkriva za Informer dobro obaviješten izvor i dodaje:

- Umjesto da se poslije cijelog skandala pokrije ušima, Atijas je iste večeri izašao u kafanu i napio se toliko da je zaplitao jezikom i jedva stajao na nogama. Stalno je ponavljao: "Ma boli me k**ac za sve, jel' znaju oni ko sam ja, namještaju mi aferu, nikog nisam tukao", a zatim je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, sa porukom:"Evo vam moj demanti".

 

 

Prema riječima sagovornika, još prije ciele ove frke čelnici Pinka pozvali su Anabelu i Andreja da se priključe megapopularnom rijalitiju.

- Već neko vrijeme pregovaraju oko ulaska u "Zadrugu", a Pink im nudi ozbiljnu cifru ako pristanu. Ubjeđuju ih da bi bilo odlično za gledanost, ali i njihove džepove, da se priključe Luni, ali i rođaku Adamu Đoganiju i prijatelju Mirku Gavriću. Anabela se ionako već dugo žali da zbog fanova Kije Kockar ne može nigdje da radi, jer je svuda miniraju, pa da su joj potrebne pare. Pošto su se opet obrukali posljednjim skandalom, ljudi iz produkcije su im juče poručili da bi se najbolje "oprali" pred kamerama - tvrdi naš sagovornik.

 

 

 

 

On objašnjava da i pored ovako primamljive ponude Anabelu mnogo brine to što ne može da kontroliše ponašanje svog muža kad popije:

 

- Plaši se burnih svađa s njim pred milionima gledalaca. Brine je da bi time još više naštetila Luni, kojoj i dalje mnogi zamjeraju histerisanje i lupanje u prvoj sezoni "Zadruge".

2018-09-22
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani