Chat.ba
ANABELU PREBIO MUŽ ZBOG LUNE I ZADRUGE! Pjevačica u šoku: On je alkoholičar i nasilnik!

Policijska patrola reagovala je na poziv komšije, koji je čuo viku u pjevačicinom stanu, došla po njih na kućnu adresu i privela ih u stanicu na informativni razgovor. Bračni par je pred inspektorom objasnio kako je došlo do fizičkog obračuna, a jedno za drugo nisu imali riječi hvale.

 

- Moj muž je nasilnik i alkoholičar. Udario mi je šamare - navodno je izjavila Anabela u policijskoj stanici, dok je njen muž imao drugačiju verziju incidenta:

 

 

 

- Anabela je pod tenzijom jer se njena kćerka Luna nalazi u „Zadruzi“. Ona je mene izgrebala.

 

Kako saznajemo, Atijasovi su na kraju uspjeli da riješe sve nesuglasice i izljubili su se i zagrlili još u policijskoj stanici, odakle su zajedno otišli u svoj stan u kom se tuča i dogodila.

 

 

Dok su oni bili na saslušanju, njihovu kćerku Blankicu, koja je u trenutku tuče bila u stanu, čuvala je Andrejeva mama.

 

 

 

 

 Inače, Anabela neće podnijeti krivičnu prijavu protiv supruga, kao ni on protiv nje. Međutim, nadležni organi će razmotriti mogućnost izricanja neke od hitnih mjera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici. Postoji mogućnost i da će reagovati i Centar za socijalni rad.

 

 

 

Pošto se Anabela nije javljala na telefon, ekipa Kurira otišla je do njenog stana i pozvonila na vrata. Ona nije otvarala, iako je bila u stanu. Nakon sat vremena, provirila je kućna pomoćnica:

 

 

- Anabela spava, nije joj dobro. Ja o incidentu ne znam ništa - rekla je ona.

2018-09-13
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani