Chat.ba
Atraktivna plavuša Diana Morić motivira žene da žive zdravije i budu jake

Fitness trenerica iz Srbije Diana Morić privukla je pažnju korisnika Instagrama gdje njen rad prati više od pola miliona ljudi. Atraktivna plavuša motivira veliki broj žena iz regije, ali i svijeta, da vode zdrav život i budu jake, ne samo tjelesno već i duševno.

Njena neobična priča kreće nakon povrede koju je zadobila tokom takmičenja u judou kojim se bavila dugi niz godina. Osvajala je veliki broj medalja u Evropi i svijetu i nosilac je nacionalne penzije, pa za sebe u šali kaže kako je penzioner. 

"Fitnessom sam se počela baviti sasvim slučajno, rekla bih igrom nesretnih okolnosti. Povrijedila sam oba koljena na takmičenju u judou, pokidala sam ligamente i poslije silnih operacija počela sam da snimam svoj oporavak. To sam postavila na svoj Instagram profil i žene su u tome pronašle motivaciju. Desio se boom! Taj dan me je zapratilo oko 50.000 žena s Balkana. Dvije godine kasnije imam više od pola miliona pratilaca"

 

Diplomirala je na Poljoprivrednom fakultetu, smjer Fitomedicinu, ali radi kao fitness motivator. Svakodnevno vježba minimalno 30 minuta, a sve svoje treninge objavljuje na Instagramu kako bi s njom mogle vježbati žene iz cijelog svijeta.
"Da biste imalo tijelo kakov želite morate vježbati barem 30 minuta dnevno i regulisati ishranu. Imam i profil na kojem postavljam zdrave recepte i tu me prati 100.000 žena", kazala je.

Njen dan je ispunjen. Trenira, snima se, fotografiše, a pokrenula je i svoju fitness kolekciju pod nazivom"Dianna Sport".

"Proteklih godinu dana sam provela u kreiranju ove kolekcije. Mnogo crtam jer me to ispunjava. Također, mnogo vremena provodim sa svojim prijateljima", rekla je Morić.

Ukoliko želite da pratite rad ove atraktivne fitness trenerice, to možete učiniti putem 

2018-05-05
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani