Chat.ba
BORBA ZA POPULARNOST, ILI NEŠTO DRUGO?: Tamara žestoko oplela po Kiji: “Treba da si zahvalna Luni”

BORBA ZA POPULARNOST, ILI NEŠTO DRUGO?: Tamara žestoko oplela po Kiji: “Treba da si zahvalna Luni”

Tamara je žestoko prokomentarisala i to što se Kristina posvetila muzičkoj karijeri, pa je objavila i dvije pjesme koje su postale jako slušane i popularne kod publike.

– Sljedeće je da Kija vodi “Magazin IN”. Mislim da je to logičan slijed događaja. Rekla bih, nesretan. Ona ima sve reference da vodi tu emisiju jer krešti kao da ju je neko uhvatio u mišolovku, pismena je kao trenutna voditeljica istog, a ima harizmu zgažene žabe, tako da mislim da je to normalan slijed nesretnih okolnosti po medijsku scenu Srbije – kaže Đurićeva.

S obzirom na to da je Kockareva nedavno gostovala na TV “Pink” sa Draganom Markovićem Palmom, gradonačelnikom Jagodine, koji joj je obećao pomoć u traženju dečka, Tamara i za to ima teoriju.

 Ipak mislim da se indirektno nabacivala Palmi. Kada je čula da ima para i toliko životinja, pa taman da je vrati u pređašnje stanje. Možda je djevojku pukla nostalgija za mirisom balege. A ako nije, onda molim Palmu da je uda za nekog zemljoradnika, da može da radi ono u čemu je sigurno bolja nego u ovome što trenutno radi. Kija je najveća elementarna nepogoda koja je zadesila Srbiju nakon poplava u Obrenovcu. I kao takvu treba da je saniramo i iskorjenimo – kaže Tamara.

Starleta je potom spomenula i Lunu Đogani, a onda i prokomentarisala Kijin odnos sa blogerkom.

– Mislim da ona Luni radi samo PR iz zahvalnosti što je poslije toliko neuspjelih pokušaja da postane poznata, ipak, nažalost, postala to – kaže Tamara.

2018-09-15
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani