Chat.ba
DA NISAM JA U PITANJU NE BI NI BILO SKANDALA: Severina se prisjetila čuvenog snimka iz 2004. Evo šta je rekla povodom te afere!

Pjevačica Severina Kojić posljednjih nedelja prolazi kroz pravu golgotu otkako su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona. Pjevačicin tim tvrdi da je sve to fotomontaža, a još uvijek nije utvrđeno ništa zvanično.

Severina je već preživjela sličnu dramu 2004. godine, kada se u javnosti pojavio njen privatni video, a u aprilu ove godine, na jednom koncertu, ona se prisjetila tog nemilog događaja ne sluteći šta će joj se sada dešavati., prenosi Kurir.

-To ne bi bila afera da se radilo o nepoznatoj osobi, ali to se dogodilo zahvaljujući mom imenu. Ako je uspjeh baciti nekoga u blato i duboku depresiju, ako je uspjeh da vam se otkažu svi sponzorski ugovori, da za svaki smijeh koji čujete mislite da je upućen vama i da morate da odustanete od koncerata, onoga što najviše volite, na gotovo sedam mjeseci, onda je pitanje šta je neuspjeh. Posebno ako vam se takav neuspjeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom postala sam javno dobro– rekla je tada pjevačica.

2018-09-02
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani