Chat.ba
Hrvatska glumica se DOSELILA U BEOGRAD, a kada su je upitali da li joj je kćerka sada SRPKINJA ona imala BRUTALAN ODGOVOR!

Tako je na Instagramu objavila fotografiju kćerkice koja se sama obukla za vrtić.

 

"Ono kad se Lena sama obuče za vrtić i ti ponosno shvatiš da krv nije voda", napisala je Jelena uz fotografiju djevojčice. U opisu je među haštagovima napisala i Beograđanka, ali se to nije svima dopalo.

 

 

 

 

"Ko je to, mala Srpkinja? Je li to beogradsko dijete?", komentarisao je jedan Jelenin pratitelj i razbijesnio glumicu, koja mu je uputila oštar i jasan odgovor.

"To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene sa dvije godine i osam mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspjehu pa i tome što govori 'moje drugarice' i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvom mjestu strepim pred svakom promjenom koju Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspjeh. A čaša insinuacija da je biti 'mala Srpkinja' nešto ružno je za mene neprihvatljiva. Nijedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lijepa. Lena je Hrvatica u Beogradu, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dijete i dobra žena i građanka svijeta te velikodušna i otvorena prema svima", napisala je Veljača i pobrala odobravanje mnogih.

 

 

 

 

 

 

"Nevjerovatno kako su ljudi zatrovani mržnjom. Nevjerovatno i tužno", dodala je.

 

 

 

Inače, Jelena u Beogradu trenutno radi na projektu Pogrešan čovjek, zbog čega se i preselila u Srbiju, a nedavno je potvrdila da se nakon manje od tri godine braka razvodi od supruga Dražena Čučeka s kojim će i dalje zajednički vaspitavati Lenu.

2018-09-01
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani