Chat.ba
KARLEUŠA PROMIJENILA ČAK 3 SREDNJE ŠKOLE: Skakala i jahala po klupama, profesori je nisu podnosili, evo ZAŠTO!

Kako saznaje časopis “Stars”, Jelena Karleuša je u svojoj nekoj davnoj mlaodsti promjenila čak tri škole. Po tvrdnjama njenih profesora, bila je ubjedljivo najgora učenica i laknulo im svima je kad je konačno otišla.

Oni koji su radili u toj srednjoj školi i prije dvadesetak godina ispričali su za magazin da je poznata estradna umjetnica bila nepodnošljiva, da je pravila konstantno haos, stalno skakala po klupama i neprestano pričala na časovima. Iako u gimnaziji nismo bili u mogućnosti da razgovaramo s direktorom o njihovoj bivšoj učenici, jer je bio službeno odsutan, ostali zaposleni su nam otkrili sve pikanterije vezane za JK. Osim što se nije slagala sa svojom razrednom, kako je i sama rekla, Jelenu nisu voljeli ni ostali profesori, kojima je zadavala konstantne glavobolje. Jedan od njih, koji je insistirao da mu ne pomenemo ime, otkrio nam je nekoliko zaista zanimljivih detalja.

Pobjegla poslije tri mjeseca

“Ništa lepo nećete ovde čuti o njoj. Ja sam joj bio tada profesor i moram iskreno da vam kažem da se nerado sećam tog perioda. Bila je nemoguća, najgora u svom odeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas, a kad je opomenete, ona krene još i da se buni (da to zvuči na JK koju znamo). Pa onda ustane i počne da skače i jaše po klupama, pa se ostala deca onda pobune, krenu i oni za njom da divljaju (definitivno rebel kojeg znamo i danas). Verujte mi, kada se posle dve godine ispisala iz ove gimnazije, svi smo bili presrećni, laknulo nam je stvarno.” rekao je jedan od profesora u intervjuu.

Nakon što se ispisala iz Zemunske gimnazije, JK je drugu godinu upisala u Politehničkoj školi na Novom Beogradu, konkretno mašinski smer, po sistemu “daj šta bilo”, ali ni tamo se nije dugo zadržala. Kako nam je rekao direktor te obrazovne ustanove Dušan Milovanović, pevačica tamo nije završila ni celo jedno polugodište.

2019-02-01
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani