Chat.ba
KRALJICA SKANDALA: Mina obećala da ove sezone neće biti seksa u Zadruzi!

Prva grupa takmičara stigla je juče u karantin, a druga sa velikim iščekivanjem polako pristiže kako bi se pripremili za sutrašnji spektakl, a to je početak nove Zadruge 2!

Među prvima je stigla i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja je u prethodnoj sezoni izazvala veliku pažnju javnosti kada je pred kamerama i milionskim auditorijumom započela strastvenu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Ona je nakon raskida sa njim u najgledaijem rijaltiju bila u prisnom odnosu i sa manekenom Tomislavom Panićem.

Mina je spremna stigla u karantin, a kako je ostavila veliki trag budući da je u “Zadruzi” ostvarila dvije veze koje su bile i više nego turbulentne, nema sumnje da će i ovoga puta napraviti pravi pravi haos.

-U prvoj sezoni sam sebi uništila pola života, u drugu sezonu ulazim zbog popravljanja svega toga, ali i zbog novca. Ne smijem sebi više da dozvolim greške iz prethodne sezone. Dečko mi je rekao da smijem da se poigravam sa svima.

Ona je došla u pratnji svog novog dečka Igora Terzića, koji će joj očigledno biti najveća podrška.

Kako je poznato da će i njen bivši dečko Toma biti jedan od učesnika i sa njom dijeliti ovo velelepno imanje, preostaje da saznamo da li će se njihova ljubav obnoviti ili će do kraja ostati samo prijatelji.

2018-09-05
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani