Chat.ba
Kija Kockar isprozivala Lunu, pa otkrila planove sa Slobom: “Nas dvoje sami idemo u Ameriku”

Kija Kockar prilikom gostovanja u “Jutarnjem program” promovisala je svoju novu pjesmu “Potpis”, ali i tom prilikom otkrila zanimljive detalje iz svog privatnog života. Ujedno se osvrnula na priču o tome da li će i ona baš kao i Luna ući u “Zadrugu 2”.

– Ne vidim sebe tamo gdje je ona. Nema šta mi da se mirimo, nije mi ona muž, čak se ni sa njim ne bih mirila. Svako je tamo gdje mu je mjesto. To je njihov problem, ne smeta mi ništa. Nemam ni sa jednim ni sa drugim ništa, ne zanimaju me – rekla je Kija tokom gostovanja u jutarnjem programu Pink televizije, “Novo jutro – Dea i Sarapa”.

Ona je istakla i da već ima svoje favorite za pobjedu u ovom šou programu, pa da im daje svoju punu podršku.

– Prišla sam da poželim Staniji sreću. Ja dajem svima podršku. Slažem se sa svim Mićinim stavovima, Slobodan ne shvata Mićine kvalitete. Slobodan je osoba koja je malo sujetna, vjerujem da njemu nije prav neki moj uspjeh. Ali mi je čestitao, javno me podržao, svaka mu čast. Neke stvari bi trebalo drugačije da radi – navela je Kristina.

Kockareva je ispričala i da uskoro planira da se u potpunosti odvoji od “Ministarki”, sa kojima trenutno promoviše pjesmu “Ne vraćam se na staro”. Ona je rekla i da je vrlo moguće da započne turneju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

– Postoje neke pregovori da od decembra idemo na turneju po Americi, gdje ćemo ići solo Slobodan i ja. Jedva čekam da nađem pravog emotivnog partnera koji je realan, koji nije izmišljen i da ga predstavim javnosti. Jedva čekam da se zaljubim – rekla je Kristina.

2018-09-08
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani