Chat.ba
MIA BRANI LUNU: Nije bitno ako se napravi jedna greška, bitno je da znaš da je ispraviš

Njihova romansa nije potrajala, a Luna je odlučila da ponovo bude zadrugarka i pokaže sve ono što nije imala prilike da ispolji prvog puta.

Mnogi su komentarisali Luninu odluku da ponovo uđe u “Zadrugu”, a pjevačica Mia Borisavljević, koja je pratila ovaj rijaliti, iznijela je svoje mišljenje o ovom Luninom postupku.

– Pročitala sam da će ući ponovo i mislim da joj je to najpametnija odluka koju je mogla da donese. Mislim da je izašla iz “Zadruge” kao “ružno pače”, da tako kažem, i kolateralna šteta, mislim da nije skapirala cijelu igru, ušla je jako naivno, pokazala se u lošem svjetlu, iako znam da nije takva osoba. Mislim da joj je ovo pun pogodak, ispravit će svoje greške i to je to. Nije bitno ako se napravi jedna greška, bitno je da znaš da je ispraviš – rekla je Mia i pokidala svojim zaključkom!

Nema sumnje da će Luna biti zahvalna Miji, inače Slobinoj dragoj koleginici, na ovoj podršci koju je dobila, a ona nije jedina koja ju je pohvalila zbog ovog postupka. Ostaje nam da sačekamo 6. septembar i saznamo šta će se sve dešavati i kako će se Luna ovog puta pokazati.

2018-08-30
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani