Chat.ba
Marija Kulić riješena da uradi OVO malom Željku: Miljana OČAJNA! Neee! Ne želim to!

Majka Miljane Kulić ne prestaje da šokira ukućane "Zadruge 2" i gledaoce, a posljednja odluka u nizu koja je izazvala burne reakcije tiče se malog Željka.

 

"Čim Željko napuni 18 godina, daću mu pare da se operiše. Da operiše nos i da ne liči na oca. On nema baš lijep nos, a izgleda da je unuk povukao na njega i podsjeća na Ivana", rekla je Marija.

Ipak, nije samo operacija nosa ideja mame Kulić. Ona se izjasnila i kako bi dječak, kad postane punoljetan, trebalo da ide na botoksiranje. Ove ideje nisu se naročito dopale Miljani, koja se nedavno žalila cimerima u dvorištu, rakavši da je Marinković veoma lijep čovjek i da nema potrebe da Željko mijenja lični opis.

 

 

"Zorice, mama kaže za Željka da treba da uradi botoks. Čim postane punoljetan, treba da ode kod estetskog hirurga i to da uradi, jer podsjeća na Ivana. Mislim da ne treba to da radi, jer Ivan je lijep čovjek", rekla je Miljana pjevačici, koja se samo nasmijala i složila s njom.

 

 

 

Inače, otkako je postala baka, Marija je veoma vezana za unuka, za koga ima velike planove. Ona želi da od novca koji dječak zaradi u rijalitiju, ali i od svog i Miljaninog honorara kupe Željku stan i prikupe novac za njegovo školovanje na nekom koledžu u Americi ili na Oksfordu.

2018-09-16
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani