Chat.ba
Mustafa u paklu zbog Emine: Prinuđen je na ove stvari zbog previsoke alimentacije!

Navodno, Mustafa prodaje skupocijene satove i pristaje da glumi u filmovima B kategorije da bi Emini mogao da plaća previsoku alimentaciju od 25.000 funti.

 

 

Kako piše "Alo!", Mustafa je dužan da za sinove Javuza i Jamana mesečno izdvaja po 15.000, odnosno, 10.000 funti. Takođe, on ima obavezu sa svoju skupocijenu jahtu dijeli sa Jahovićevom, koju ne namjerava da proda. Pisalo se i to da ga je 250.000 eura koštala kuća koju je izgradila Emina u svom rodnom Novom Pazaru.

- Mustafa je veliki ljubitelj i kolekcionar skupih i kvalitetnih satova. Na njegovoj kolekciji mogu da pozavide svi koji vole dobre časovnike. On se ne vraća ni sa jednog putovanja, a da sebi nije priuštio dobar sat. Cijene su, naravno, vrtoglave, Mustafa je za jedan ručni sat umio da da od 60.000 eura sve do 130.000 evura! Njegova kolekcija vrijedi čitavo bogatstvo! Mustafi je teško da se odrekne bilo kog sata iz svoje kolekcije, ali izgleda da će sada morati to da uradi jer ga razvod zaista previše košta - pišu turski mediji, oslanjajući se na izvor blizak pop zvijezdi, piše "Alo!".

 

 

 

 

Osim toga što mora da se odrekne svoje vrijedne kolekcije, Mustafa je prihvatio uloge u nekoliko komercijalnih filmova, za dobar honorar, kako bi imao i dodatne prihode, navodi dnevni list "Alo!", pozivajući se na turske medije.

2018-09-02
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani