Chat.ba
NATAŠA BEKVALAC SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Pjevačica se osušila, nećete je prepoznati! (FOTO)

Za Natašin savršen izgled "krivac" je veganski način ishrane, koji je počela da praktikuje prije nekoliko mjeseci. Poslije velikog broja problema u porodičnom životu i razvoda od supruga Luke Lazukića, Nataša je shvatila da je konačno došlo vrijeme da se posveti sebi. Na prijedlog prijatelja koji se bave veganskom ishranom, pop zvijezda je odlučila da proba ovaj, u posljednje vrijeme sve popularniji način ishrane.

 

 

"Nataša nikada nije bila neko ko pretjerano voli da jede meso, tako da je joj novi način ishrane nije predstavljao veliki problem, ali je ipak s vremena na vrijeme imala krize i žudjela je za slatkišima, koje je po preporuci stručnjaka potpuno izbacila iz ishrane. Oni su joj savjetovali da želju za čokoladicama i kolačima utoli voćem, međutim, Nata je to teško podnijela. Ipak, kako je u svemu istrajna i nije željela da odustane od novog načina ishrane samo zbog slatkiša, i to je uspela da redukuje", otkriva izvor.

 

 

Ona sada sve više sprema zdravu hranu za sebe, a kombinacije povrća i žitarica koje su dozvoljene u veganskoj ishrani se veoma dopadaju i njenoj starijoj kćerki Hani.

 

 

 

 

 

"Kada nema obaveze u studiju, gdje priprema novu pjesmu, Nataša je uglavnom kod kuće i sprema hranu za svoju porodicu, kao i prijatelje. Bukvalno ih je sve zarazila svojim režimom ishrane, a Hana je oduševljena hranom koju mama sprema", otkriva izvor i dodaje da Bekvalčeva ipak ne planira da zauvijek pređe u vegane, ali da joj zasada taj način ishrane najviše prija.

 

 

 

 

"Nata je zadovoljna zbog odluke da na određeno vrijeme promijeni način ishrane, jer je od porođaja uspjela da smrša više od 15 kilograma. Sigurno je da neće zauvijek biti veganka, ali joj to sada prija i definitivno se navikla na obroke bez mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda", kaže izvor blizak pop zvijezdi.

2018-09-03
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani