Chat.ba
NA KARLEUŠIN ZAHTJEV: Mijenja li Dara Lukasa u “Zvezdama Granda”?

NA KARLEUŠIN ZAHTJEV: Mijenja li Dara Lukasa u “Zvezdama Granda”?

O budućnosti “Zvezda Granda” se već mjesecima spekuliše u medijima. Zbog svađe Ace Lukasa i Jelene Karleuše, pjevačevo mjesto u žiriju se dovodi u pitanje, naročito jer je dobio i primamljivu ponudu od Pinka. A u slučaju da pređe na ružičastu televiziju, gdje bi bio dio rijaliti programa “Zadruga 2”,na njegovo mjesto će doći Dara Bubamara i to na prijedlog Jelene Karleuše.

Kako prenose domaći mediji, zvanična odluka će biti donijeta u ponedjeljak 3. septembra za kada je zakazan sastanak tima. Ovu informaciju je na neki način potvrdio i izvor blizak Dari.

-Dara se baš potrudla da dotjera liniju i zbog nove pjesme, koju će izbaciti sa svojom drugaricom Jelenom Karleušom, ali i zbog mogućeg ulaska u žiri Zvezda Granda. Nije tajna da je Karleuša u strašnom ratu sa Acom Lukasom i da ne želi da oboje sjede u žiriju. Kako će se to riješiti, saznaćemo tek 3. septembra, kada će Saša Popović održati sastanak sa svim članovima ekipe. Tada će se konačno znati da li Lukas zaista odlazi iz Granda i ide na Pink, gdje će u Zadruzi 2 praviti muzičko takmičenje. Ako se to desi, Dara uskače na njegovo mjesto. Karleuša se tome unaprijed raduje-rekao je izvor za novi broj magazina “Svet”.

2018-09-01
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani