Chat.ba
NEVIĐENO: Ceca davala izjavu za medije, a onda se iza nje pojavila Karleuša I OVO URADILA!

Najveći estradni rat, između pjevačica Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, danas je dobio svoj epilog. Ljute rivalke su se ponovo našle u prostorijama sudnice u četiri zida, a ono što se desilo nakon izlaska iz zgrade još uvijek nije viđeno. 

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su u jutarnjim satima posjetile sud u Beogradu, i to zbog tužbe koju je za razliku od ranijih ročišta, podnijela Jelena Karleuša. Riječ je o krivičnoj tužbi koju je podnijela za napad u sudnici prošli put kada su imale pokušaj pomirenja, a kada je zbog Cecinog ponašanja reagovala i policija.  Kada je riječ o današnjem suđenju, do njega ipak nije došlo jer je sudija koja je radila na ovom slučaju preminula. Pjevačicama će u narednom periodu biti zakazano novo ročište, a po izlasku sa ovog, desila se jedna zanimljiva situacija. 

Naime, kako je Ceca prva izašla iz zgrade suda, brojni fotoreporteri i novinari su zauzeli pozicije ispred folk pjevačice. Odmah nakon nje, na izlazu suda se pojavila i Karleuša, koja je Ražnatovićevu bacila u drugi plan. JK se našla na samo dva koraka od Cece koja je davala izjavu, a samim pojavljivanjem gotovo svi novinari su pohrlili za njom, napustivši Ražnatovićevu. Snimak na kojem je protutnjala pored Cece, i "povela" svitu novinara koji trče za njom, podijelila je i sama Jelena na svom Instagram profilu. 


2018-04-21
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani