Chat.ba
OLJA BAJRAMI IMALA JE TEŠKU PROŠLOST, A SADA JE ISPRIČALA SVE: Bolest mi je bila iskušenje, pobjedila sam sebe!

Olja Bajrami jedna je od učesnica rijalitija, a o njenom privatnom životu javnost ne zna mnogo. Tokom života doživjela je mnogo razočaranja, o kojima je pričala za medije. Ne voli da se osvrće na prošlost, te uvijek gleda naprijed.

– Život je prekratak, a sloboda nema cijenu. Oprostite svima, krenite dalje, zahvalite se svakome ko je bio dio vašeg putovanja, samo hrabro i sa mnogo ljubavi – rekla je Olja Bajrami jednom prilikom, a svojevremeno se borila sa opakom bolešću.

– Svoju bolest ne nazivam teškim periodom, već iskušenjem ili darom od Boga. Jer da mi se nije desilo to što se desilo, nikada ne bih otvorila oči, naučila da volim sebe i da redam prioritete svojim tokom i redoslijedom – navela je ona, što će iznenaditi mnoge.

– Imala sam promijene raspoloženja, umor, a onda je istraga tima ljekara otkrila da imam papilonasti podtip tumora na štitnoj žlijezdi. Nakon toga su mi morali odstraniti cijelu štitnu žlijezdu. Odbila sam terapiju s jodom, te sam uradila operaciju na konsultaciju docenta koji vodi brigu o mom zdravlju i evo danas mogu ponosno da kažem da se nisam pokajala. Veliku zahvalnost dugujem doktoru koji me uputio na pravi i ispravan put moje borbe, rekla je, pa dodala:

Uglavnom, savjetovano mi je da nakon operacije obavezno budem potpuno predana zdravom životu, treninzima, teretani, ishrani. Tako sam dovela svoje stanje u balans i nikako se u tom periodu nisam predavala. Kako sam već rekla, stvar sam uzela u svoje ruke i tako sam pobjedila samu sebe. Bolest se nije vratila i to je najbitnije. Dakle, vježbajte, šetajte, hodajte, krećite se jer će tako tijelo eliminisati otrove. Hranite se zdravo, pijte puno vode. Na meniju morate imati voće i povrće – rekla je Olja za Pink, a ona se nada da će joj učešće u gledanom rijalitiju pomoći da ostvari svoje snove.

2018-09-08
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani