Chat.ba
OPTUŽBE SU STRAŠNA STVAR: Svi sumnjaju da MC Damiro krade, a on otkrio istinu!

OPTUŽBE SU STRAŠNA STVAR: Svi sumnjaju da MC Damiro krade, a on otkrio istinu!

MC Damiro je razgovarao sa “Drvetom mudrosti” i otkrio sa kojim takmičarima se ne slaže, ali i šta misli o tome što svi govore da krade stvari.On je objasnio da se najmanje slaže sa Bojanom Gaćešom i da između njih nema “hemije”.

-Ne družim se sa Bojanom, mislim da je imao nešto protiv mene od samog početka. Lično nemam ništa protiv njega. Odjednom je krenula priča kako su neka piva nestala, kao da sam ja to uradio. Mislim da me od tada ne gotivi, možda mu moja faca ne odgovara. Kada se vidimo, nemamo tu hemiju. I sa Vladom nemam tu hemiju, učinio sam mu jednu uslugu. Spavao sam pored Snežane, zamijenili smo krevete, pa je Stanija došla na moje mjesto. Posle toga sam ga pitao zašto nemam mjesto, a on je rekao da ga briga.Non-stop se kači na mene. Dosta stvari sam učinio i Staniji, a nijednom me nije pitala ni kako sam, to mi je bilo malo krivo– Damira su mnogi optuživali da je krao stvari unutar kuće, pa je objasnio da nikada ne bi uradio tako nešto i da slobodno mogu da pronađu snimak, ako se to dogodilo:

-Svi su naglo krenuli da me napadaju, nešto nestane, pa kažu da je Damiro. Tako je ispalo. Ako postoji snimak neka ga puste, ja nisam ukrao ništa. Zamolio sam sve kojima nešto nestane da dignu ruke. Ja nisam lopov, a strašna je stvar kada te neko optužuje. Najviše su to bili Dean i Bojan-kazao je Damiro.

On se osvrnuo i na vezu Bojana Gaćeše i Olje Bajrami, pa je istakao da Gaćeša nije iskren prema pjevačici.

-Bojan igra jednu igru, prljavu, kakvu je igrao prema meni. Nije iskren i to se vidi, ali nije moje da se miješam– rekao je Damiro i tražio jednu uslugu:

-Želio bih jednu sliku, imam kćerku od 8 godina i u nekim momentima mi bude teško, volio bih da imam sliku, nadam se da ćete mi to učiniti-zatražio je MC Damiro.

2018-09-18
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani