Chat.ba
On je tada imao djevojku, a ona to nije znala! Zbog ove afere Stanija je dospjela u žižu javnosti

Stanija i Vladimir Tomović, riješili su da se upoznaju na najbolji mogući način i da saznaju sve jedno o drugom. Prva je počela Stanija sa svojom biografijom, krenula je od dana kada je bila studentkinja do momenta kad je postala medijska ličnost.

Staniju Dobrojević, pratili su brojni skandali, pa tako i njeno prvo pojavljivanje u medijima bilo je zbog afere:

– Zabavljala sam se sa jednim našim fudbalerom, reprezentivcem, Gojkom Kačar. Kada su se vratili sa svjetskog prvenstva iz Afrike, ja sam se vratila iz Amerike. Tad smo se smuvali, otišli smo zajedno na putovanje u Split, tamo smo sreli Novaka Đokovića i našu tenisku reprezentaciju, oni su nas pozvali na meč. Tamo su nas slikali svi mogući. Kad smo se vratili u Srbiju, bila sam u svim novinama, nisam znala šta me je snašlo. On je tad već imao djevojku, Enu Popov, bili su zajedno, a on nikada nije prijavio da ima djevojku. Nastao je pravi skandal – otkrila je starleta.

Poslije toga Stanija je otišla korak dalje, učestvovala je na takmičenju za Plejboj magazin.

– Otišla sam na takmičenje kod Hju Hefnera, i pobjedila. Onda sam otišla kod Hju Hefnera na finalno takmičenje, bila sam u top 8. Ali nisu mi dali naslovnu stranu, jer sam se već slikala za drugi časopis.

2018-09-10
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani