Chat.ba
PRIČA IZMEĐU SLOBE I KIJE JE DOGOVORENA: Mirko do detalja ispričao šta se dešavalo u njegovom stanu, pa se oglasio i Radanović

Mirko Gavrić je otkrio šta se sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar dogovorio prije početka prve sezone “Zadruge”, dok su bili u stanu koji je zvučno i video osiguran.

– Cijela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da posavjetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne šuti i da se izbori za svoje mjesto. Veče prije nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora – započeo je Mirko Gavrić, pa nastavio:

– Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka djevojka.

– Cijelu priču sam saznala kad sam izašla bila iz rijalitija – ponavljala je Luna.

Oko ovih navoda oglasio se i Sloba Radanović, koji je šokiran onim što je čuo.

– Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva namještaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem – rekao je Sloba za Pink.rs.

2018-09-09
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani