Chat.ba
PRIJOVIĆEVA NEUTJEŠNA: Evo ko neće doći na Filipovu i Aleksandrinu svadbu

Pjevačica već nekoliko mjeseci prolazi kroz porodičnu dramu, jer njen deda Bora Mihajlović neće moći da prisustvuje svadbenom veselju zbog zdravstvenih problema. Njemu je dijgnostikovana demencija zbog čega su pjevačica i njena mama Borka morale da ga smjeste u dom za stara lica u blizini Belog Manastira, gdje stručno osoblje brine o njemu.

Njemu se u posljednje vrijeme stanje pogoršalo i on ne može da prepozna nikoga iz svoje okoline, čak ni Aleksandru koju obožava. Doktori su im rekli da ima demenciju i da je pitanje kada i na koji način će se oporaviti.

“Cijeloj porodici teško pada to što deda neće moći da prisustvuje svadbi jer nije u stanju da napušta dom, a i doktori to ne bi dozvolili. Aleksandra pored Bore ima babu i dedu sa očeve strane i za njih je vezana, ali joj je jako teško zbog Bore. Svi oni su od malih nogu bili uz nju i odrasla je sa njima, svi oni će biti na vjenčanju, osim Bore, što najviše posljednjih mjeseci muči Prijovićku koja ne prestaje da plače”, ističe rođak, ako i da je Lepa Brena sve vrijeme uz pjevačicu i trudi se da je utješi.

Aleksandri je ova tema bila izuzetno bolna, pa nije željela mnogo da komentariše.

“Svih ovih godina pokušavam da svoju privatnost sačuvam za sebe. Nikada do sada nisam pričala o tome, te vas molim da tako bude i ovog puta. Deka je pod nadzorom stručnog tima, vjerujem da će sve biti dobro i da će uskoro biti u toj mjeri dobro da mogu da ga izvedem iz doma, pa da zajedno uživamo u našem domu”, bilo je sve što je Prijovićka rekla za “Scenu”.


2018-05-06
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani