Chat.ba
Pet stvari koje žene nikada ne govore muškarcima

Kada je riječ o ženama, postoje stvari koje muškarci teško shvataju, ili pak uopšte ne mogu da razumiju. Kako ne bi gubile energiju na nemoguću misiju, žene te stvari drže u tajnosti i nikada o njima ne raspravljaju sa muškarcima.

Koliko vremena provode u sređivanju
Sati i sati vremena koje žene troše u sređivanju kose, šminkanju i biranju garderobe, za većinu muškaraca nisu opravdani. Žene zato ne govore koliko im zaista vremena treba da bi dobro izgledale. Osim toga što muškarci nemaju razumjevanje za “rasipanje vremena” , žene ove podatke skrivaju jer vole da pripadnici jačeg pola misle da je njihov izgled više djelo prirode, nego nekih posebnih trikova.

Detalje o menstrualnom ciklusu
Tema o menstruaciji sigurno nije atraktivna za muškarce. Žene su otkrile da svoj menstrualni ciklus pominju jedino kada on može da im posluži kao opravdanje za nešto što žele da izbjegnu. Umjesto ove teme, uvijek je bolje pričati o nečemu drugom, recimo o poklonu koji priželjkujete za godišnjicu vaše veze.

Koliko često ih špijnuniraju na društvenim mrežama
Partnerov profil na Facebooku, Twitteru tako je primamljivo mjesto da se saznaju zanimljivi detalji. Žene uglavnom ne mogu da odole ovom iskušenju, ali isto tako im ne pada na pamet da muškarci saznaju za njihove tajne radnje.

Koliko često im se drugi muškarci udvaraju
Koliko žene mogu da povrijede priče o tome da se druge žene udvaraju njihovim partnerima, isto tako i na muškarce mogu loše da utiču priče o drugim muškarcima kojima se dopada baš njihova partnerka.

Zato razgovor na temu o drugim zgodnim, šarmantnim muškarcima koji misle da ste vi podjednako zgodne i šaramntne, treba izbjegavati.

Koliko dugo čekate da vam odgovori na poruku
Vrijeme između poslate poruke i partnerovog odgovora za žene traje čitavu vječnost.Podjednako je važno i šta će im mušakarac odgovoriti. Ipak, žene te muke ne otkrivaju svojim partnerima.

 

2018-04-21
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani