Chat.ba
RADA RADENOVIĆ U PROBLEMIMA JER JE PODRŽALA KIJU: Prijete joj Lunini fanovi!

RADA RADENOVIĆ U PROBLEMIMA JER JE PODRŽALA KIJU: Prijete joj Lunini fanovi!

Ona je istakla da je ovih dana okupirana sređivanjen svog prvog kupljenog stana, kao i da se nikada ne raspravlja sa sinom.

-Ja sam sada rada da završim lijepo renoviranje svog prvog stana, moje prve nekretnine koju sam pazarila na proljeće, koja se sada uveliko sređuje. Potpuno sam okupirana tim segmentom života da se skućim, skrasim i da moje dijete zajedno sa mnom ima dom. Kao i do sada, trenutno spavam u stanu koji rentam dok se moj sređuje. Nadam se da će do Nove godine sve biti gotovo, pošto mi je stan veliki. Promijenili smo školu, preselili smo se iz jednog kraja na drugi, sin je krenuo u školu… Nova TV sezona, spremam nešto novo, uskoro ćete znati o čemu se tačno radi-odgovorila je Rada.

Prošle sezone Rada Radenović je bila jedna od voditeljica rijaliti programa “Zadruga”, dugo godina je u odličnim odnosima sa svojom koleginicom Dušicom Jakovljević koja je jedna od voditeljica ovog projekta, a Radmila je ovom prilikom komentarisala nemilu situaciju koju je nedavno doživjela Dušica kada je džip koji je vozila odletio u vazduh:

Daleko bilo! Samo ću to da kažem, daleko bilo! Ono što ona zna je da u meni ima apsolutnu kolegijalnu i ljudsku podršku. Protiv sam svakog nasilja, pogotovu ovo-priča Rada.

-Imala sam neke prijetnje tamo na Instagramu u inboksu. Tipa pišu oni koji podržavaju Lunu zašto podržavam Kiju i obrnuto. Ja zapravo nikoga nisam podržavala. Prvo zato što bi to bio sukob interesa, jer sam ja voditelj bila tog projekta tada i apsolutno nam je zabranjeno da budemo pristrasni, prvo zato što bi dobili kritike od produkcije u tom nekom smislu. Ja tu lično apsolutno nisam imala svoj sud, a bila sam kritikovana od fanova, ali dobro, mi smo bili spremni na to kada smo ušli u taj projekat, to se i očekuje- zaključuje Rada Radenović.

2018-09-15
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani