Chat.ba
RODILA MU JE SINA ŽELJKA I SAD S NJIM ULAZI U ZADRUGU 2: Miljana Kulić progovorila u kakvom je zaista odnosu sa Ivanom Marinkovićem!

- Pokušavala sam da sa njim uspostavim korektan odnos. Bio je u porodilištu da vidi bebu, poslije sam ga zvala na proslavu, ali on nije htio da dođe i odmah je krenuo sa uvredama... Ne vrijedi. Drago mi je što ga nisam upisala kao oca u knjigu rođenih, jer bi on to zloupotrijebio, samo bi mi pravio probleme. Bolje je ovako - rekla je Miljana Kulić.

Odnos Ivana Marinkovića i Miljane Kulić je od samog početka turbulentan. Ona je i sama pričala da ne želi da ima bilo kakvu intimnu vezu sa njim, ali da želi da on bude prisutan tokom odrastanja njihovog sina.

Međutim, on se, kako ona otkriva, nije zainteresovao da bude otac.

- Sa Ivanom nisam ni u kakvom kontaktu nakon onih prozivki na Fejsbuku. On se uopšte ne interesuje za dijete, ni da pita kako je, ni da mu nešto pošalje... Ma, jednu benkicu mu nije kupio otkad se rodio, ali ja ne marim za to. Ja sam sinu sve obezbijedila, ništa mi od njega ne treba - rekla je Miljana.

Podsjećamo, Ivan Marinković je putem Fejsbuka isprva uputio kritike zbog žurke koju je Miljana Kulić napravila povodom rođenja sina, a onda je poslije svega ispričao da ga proganja porodica Miljane Kulić.

Ipak, Miljana smatra da se iza svega toga krije želja za slavom i potreba da stalno bude u centru zbivanja.

- To što je pisao da ga moja porodica uznemirava su totalne gluposti. Primijetio je da ga novinari ne zovu dva dana, pa je poželio malo medijske pažnje i onda je objavio nekoliko statusa na Fejsbuku kako bi novinari to prenijeli, da bi se o njemu pisalo - navodi Miljana.

Inače, Kulićeva najvjerovatnije ulazi u “Zadrugu 2“ sa sinom Željkom i mamom Marijom. Kako se nagađa, beba će boraviti sa Miljanom u posebnoj kućici koja je njima namijenjena i drugi rijaliti učesnici neće imati nikakav kontakt sa njom.

- Miljana nema nikakvu tremu od ulaska u rijaliti šou sa bebom i nikakav strah. Smatra da ako je pregurala trudnoću, da može i sa djetetom da bude u rijalitiju. Ona je bezbrižna, jer će bebi biti obezbijeđeno sve što je tražila - objasnio je izvor.

2018-08-28
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani