Chat.ba
SESTRE EDITA I INDI SU ME IZDALE: Adam Đogani opleo po porodici pred ulazak u “Zadrugu 2”!

Adam Đogani, Lunin brat od strica, ulazi u “Zadrugu 2”, a njegov ulazak potegao je već prilično nestabilne porodične odnose u porodici Đogani.

Javnosti je poznato da je Đole Đogani oštro osudio Lunino ponašanje u prvoj sezoni rijalitija, a ni Edita i Indi Aradinović nisu imale ništa blaže komentare povodom toga što će dva člana familije biti u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija. Kako Adam otkriva za Rijaliti, Đoletu je zahvalan što je podržao njegovu odluku da se oproba u takvom formatu, dok je duboko razočaran u ponašanje sestara Indi i Edite.

-Đole Đogani je osudio Lunina djela, ali je ispalo drugačije! Đole i ja smo u odličnim odnosima, a Luna je svjesna da on želi da sve bude savršeno, što je i normalno. U svađe i rasprave porodične se ne miješam, ali bih volio da sve bude kako treba –rekao je Adam, koji ne krije da ga je veoma pogodilo ponašanje sestara Aradinović, koje nisu štedjele riječi kada su pričale o porodici Đogani za medije.

Đogani je priznao da mu se jedna buduća učesnica veoma dopala.

-Potencijalna djevojka u “Zadruzi 2″ mi je Dorotea Jovanović, sviđa mi se što je prirodno lijepa. Djevojka deluje milo i simpatično, ja takve volim –rekao je Adam, a piše Republika.rs.

On je dodao da bi volio da ponese titulu pobjednika “Zadruge 2”.

-Ogorčen sam na Indi i Editu, pogađa me jer je to neko moj, da me je komšija uvrijedio, bilo bi me briga. Bitno mi je mišljenje onoga ko je moja krv, a kad te krv izda, od toga ne postoji ništa gore –iskreno je odgovorio Adam i istakao da će biti uz svoju sestru Lunu kao zaštita, ali i da će umjeti da joj ukaže ukoliko pogriješi.

-Stat ću iza Lune samo ako vidim da je 100 posto u pravu, ali ako bude griješila, otvoreno ću joj zamjeriti pred kamerama. Ne znam da li ću se suprotstaviti Lepom Mići ako napadne Lunu, neću da se spuštam na njegov nivo. Još uvijek ne znam kako ću se postaviti u “Zadruzi”, kod kuće jesam galamdžija, a tamo možda budem miran, a možda budem i šest puta jači i gori od Lepog Miće. Ponašat ću se kako me ponese situacija, ko zna šta sve može da se desi –rekao je mladi Đogani, koji tvrdi da Gagi neće ući u Imaginarijum u Šimanovcima.

-Gagi sigurno neće ući u “Zadrugu”, on i Anabela se protive njenom ulasku. Gagija “Zadruga” ne zanima, sprema novi spot i novu pjesmu –rekao je Adam i otkrio da se sa pojedinim budućim zadrugarima već zbližio.

-Biće dobra ekipa u “Zadruzi 2″, zbližio sam se već sa Cobetom, on je toliko dobar da ne bi mrava zgazio. Niko ne zna šta će unutra biti, ali na prvu loptu on me iznenadio –otkrio je Đogani i dodao da bi volio da ponese titulu pobjednika “Zadruge 2”.

-Sa ove tačke gledišta pucam na pobjedu u rijalitiju, to najviše želim! Treba da pobijedim jer sam veliki drugar, ali nekad nemam granice u zezanju i šali. Pružio bih ruku i Kiji i Slobi, nemam zlobu u sebi! Slobi sam prije neki dan u šoping-centru prišao da riješimo nesuglasicu –zaključio je Đogani.

2018-09-05
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani