Chat.ba
STANIJA PROMIJENILA PRIČU: Prvo je žestoko prozivala Lunu, sad priča suprotno

Prilikom ulaska u "Zadrugu 2" starleta Stanija Dobrojević je dobro oplela po Luni Đogani i istakla da ona nikada ne bi mogla da bude ljubavnica kao modna blogerka. Ali, sada kada su se našle oči u oči Stanija priča drugu priču.

STANIJA PROMIJENILA PRIČU: Prvo je žestoko prozivala Lunu, sad priča suprotno

Stanija Dobrojevic

Naime, Luna Đogani i Stanija Dobrojević razgovarale su za stolom u dnevnoj sobi, a društvo su im pravili Savo Perović, Bora Santana i Nikola Bokun. Oni su se u jednom trenutku dotakli i prve sezone “Zadruge”.

Đoganijeva je istakla da je niko nikada nije postavio za vođu tokom prve “Zadruge” a onda su se dotakli i njene ljubavne veze sa tada oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem i odnosu sa njegovom nekadašnjom suprugom Kristinom Kockar.

Mi smo napravili haos. Mi smo iznijeli cijeli rijaliti, rekla je Luna.

-„Zadruga”, gdje god, šta god… Samo se o tome pričalo i samo se o vas troje pričalo… To je sve dobro ako mene pitate, ja to sve gledam iz drugog ugla, nadovezala se Stanija na njenu priču.

-Meni je samo žao što ljudi nisu vidjeli da se ona ozbiljno zaljubila. Sada je ona kriva? Djevojka mlada, može da radi šta hoće, govorio je Savo Perović.

2018-09-10
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani