Chat.ba
STANIJA ULAZI U ZADRUGU S*KSEPILNIJA NEGO IKAD! Starleta traži 100.000 eura i NJIH DVOJE očima da ne gleda: To bi mi bila NOĆNA MORA!

Pored toga, Stanija je imala samo jedan uslov, da produkcija u takmičenje ne uvede njenu suparnicu Soraju Vučelić i Kristijana Golubovića, sa kojima je godinama u otvorenom sukobu.

"Stanija je poslije 'Farme 6', u kojoj je pobijedila i zavela Kristijana Golubovića, a potom i manekena Filipa Panajotovića, odlučila da nikada više neće ući u neki sličan TV format, međutim, na nagovor Željka Mitrovića ipak je odlučila da ponovo okuša sreću i pokaže javnosti svoje zanosne obline. Zasad se njen ulazak drži u strogoj tajnosti, i to će biti pravo iznenađenje za mnoge učesnike, posebno muške, koji neće moći da odole njenoj g*zi", rekao nam je anonimni izvor blizak produkciji.

 

Inače, Stanijina najveća noćna mora može da bude upravo Kristijan Golubović, koji trenutno služi zatvorsku kaznu, ali postoji mogućnost da bude pušten tokom trajanja "Zadruge". Naime, starleta je po završetku "Farme" morala svoju nagradu da podijeli s njim, jer je takav bio dogovor, ali je ubrzo poslije toga počela međusobna javna pljuvačina.

"Stanija je loš čovjek, ali neću reći da je k**va ili d**lja. Ona je meni ostala dužna 10.000 eura. Ta bi sve uradila za pare", rekao je Kristijan 2016. za Staniju.

 

 

 

 

Takođe, Stanija u „Zadruzi“ nikako ne bi željela da se sretne oči u oči sa Sorajom Vučelić, sa kojom se godinama povlači na sudu zbog javnih uvreda koje su iznijele jedna drugoj.

 

 

Inače, Soraja se već neko vrijeme nalazi van Srbije jer ima zabranu ulaska u zemlju, međutim, nikada se ne zna kada ta zabrana može da prestane da važi.

2018-09-04
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani