Chat.ba
Saša Kovačević: “Zorana je žena mog života”

Njegovi spotovi su umjetničko djelo, nerijetko nas svojimpjesmama vodi na najljepše plaže Tajlanda i najudaljenije dijelove svijeta, dostupne tek rijetkima. Uz njegove stihove ili volimo jače ili ljubavne brodolome zaboravljamo brže.

Ono što javnost, naročito ženski dio publike, zanima je njegov ljubavni život. O ovom dijelu svog života vrlo rijetko govori. Nekadašnja misica, zanosna Zorana Tasovac, s kojom je u vezi od prošlog ljeta, žena je njegovog života.

Kad muškarac zna da je našao ženu svog života?

– Svako od nas može da osjeti kad mu neko odgovara i kad se neka hemija pojavi, tako je i u mom slučaju sa Zoranom. Vjerujem da je to ono pravo.

Čime Vas je Zorana osvojila?

– Osmijehom, neposrednošću, prirodnošću. Skromna je. Mnogo je faktora zbog kojih me je osvojila. Ljepota se podrazumijeva.

Vaše pjesme su romantične, mnogi se zaljubljuju ili prebolijevaju svoje ljubavi uz njih. Koje mjesto romantika zauzima u Vašem životu?

– Vjerovatno ne bih mogao raditi ovaj tip pjesama da ne postoji određena doza romantike. Mislim da se u današnje vrijeme ta romantika pogubila, ali ja se ne dam.

 

2018-05-31
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani