Chat.ba
Saša Matić: Opuštanje u Zanzibaru pred velike koncerte!

 

Hladnu zimu većina poznatih zamjeni toplijom klimom na egzotičnim lokacijama. Jedan od takvih je i pjevač Saša Matić, koji je sa ćerkama i suprugom proveo desetak nezaboravnih dana u Zanzibaru. Osim kupanja i sunčanja, Matić nije propustio ni vožnju tradicionalnim čamcima, uživanje u tradicionalnoj zanzibarskoj muzici i plesu, ali i kulinarskim specijalitetima ove zemlje. Tako se pjevač u dobrom društvu i pravoj opuštajućoj atmsferi na tropskim plažama pripremao za koncertnu turneju

 

“Ne bih ništa mijenjao” koja kreće već 14. februara iz Novoga Sada, nastavlja 01. marta u Kraljevu, nakon čega slijedi dvodnevni spektakl u beogradskoj Areni. Naime, nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mjesec dana prijeodržavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni. “Vijest o rasprodatom koncertu za Dan žena zatekla me na odmoru i mogu vam reći da mi je to dodatno ulepšalo odmor.

 

 

Moram vam priznati da me je bilo malo i strah zakazati još jednu Arenu i to već 9. marta ali prema informacijama koje dobijam, interesovanje i za drugi koncert je ogromno, moji saradnici u šali govore da bi već sada mogli razmišljati i o trećoj Areni. Presrećan sam zbog toga i jedva čekam da svoju sreću podelim sa svojom publikom” – kaže Matić Karte za novi koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, a obzirom na ogromno interesovanje publike, vrlo je moguće da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku.

2018-02-14
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani