Chat.ba
Vladimir se otvoreno udvarao Luni, a onda joj je predložio nešto što joj je izmamilo osmijeh na lice

Vladimir Tomović je sinoć izjavio da mu se dopada više djevojaka u “Zadruzi”, među kojima je i modna blogerka Luna Đogani.

Luna je Vladimiru zamjerila jer je rekao da za deset mjeseci učešća u rijalitiju može biti sa mnogo djevojaka, ali on je iskoristio priliku i priznao svoja osjećanja.

“Dečko kao ti koji tako lijepo izgleda. Stvarno si inteligentan i kad si rekao da za 10 mjeseci možes sa svakom djevojkom da budeš. Htjela sam u onu vodu da te bacim”, rekla je Luna.

“Prelijepa si, to je strašna stvar. Imaš nešto mnogo više od fizičke ljepote. Ima najljepše oči”, rekao je Vladimir. Nakon što je Vladimir javno rekao da mu se dopada Luna, ona mu je zamjerila što nije ustao i za stolom isto priznao, ali on joj otkrio i razlog tome.

“Kako ja da kažem za jednu Lunu da je lijepa, a ona priča deset minuta o svom bivšem dečku. Tebi se oči najljepše cakle kad mene pogledaš u ovoj kući”, rekao je Vladimir.

Luna je nakon saznanja da se Vladimiru dopada zahtjevala da budu samo prijatelji, na šta je on imao i uslove prijateljstva, a na neke je i pristala.

“Biću tvoj drug samo pod jednim uslovom. Želim da ti budem najbolji drug. I Imam još jedan uslov i to da jednom u tri noći nosiš majicu koju ću ja da ti poklonim noćas”, predložio je Vladimir.

2018-09-09
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani