Chat.ba
ZERINA NE PRESTAJE DA PLAČE: Ne smiruje se nakon razgovora sa majkom Baneta Čolaka

ZERINA NE PRESTAJE DA PLAČE: Ne smiruje se nakon razgovora sa majkom Baneta Čolaka 

Zerina Hećo je dan provela neraspoložena jer majka njenog izabranika Baneta putem telefona nije podržala njihovu vezu. U jednom trenutku emocije su kulminirale , a ona je briznula u plač. Drvo mudrosti ju je pozvalo u Rajski vrt kako bi saznalo kako se osjeća kada je prespavala noć.

– Ja nisam osoba koja će da priča kako se osjeća. Uglavnom teško mi je palo to što je bilo sinoć i ja to ispoljavam tako što ne komuniciram baš tako sa ljudima. Nedostaje mi kćerka. Sinoć je bilo katastrofa, u najmanju ruku. Ja sam užasno nervozna. Moj gard je takav. Vani izgleda katastrofalno. Nisam toliko ni prihvaćena, ali ne znam da li sam ja kriva za to. Ne znam nekakav mi je start Bože sačuvaj – započela je Zerina, a onda zaplakala.

Nekoliko minuta je Rajskim vrtom odisala tišina. Drvo mudrosti je upitalo Zerinu da objasni milionskom auditorijumu šta ona zapravo osjeća prema Banetu i tako dokaže da njegova majka nije bila u pravu, ali i kako se Čolak osjeća poslije razgovora sa majkom.

– Njega toliko nije ni pogodilo. Možda ne pokazuje. Mislim da to neće ostati nezapaženo. Ja ću da se potrudim da u tim situacijama, kada mi je teško, jao ja ne mogu da pričam. Ne mogu ja ženi da objasnim zašto sam ja takva, kamere nas snimaju.Ja tako to ispoljim, ne mogu ja da plačem. To je slabost, ne volim da plačem pred ljudima. Ja znam šta osjećam prema njemu i to je najvažnije i on to zna. Ja Baneta volim, ali ne znam kako da objasnim, ali mi je teško što je njegova mama rekla to što je rekla. Ja znam kakava su moja osjećanja, ali ja ne znam da to ispoljim kod drugih ljudi – pričala je plačljivim glasom Zerina.

2018-09-15
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani