Chat.ba
Zanosna ambasadorica Mundijala u Rusiji: Messi je veći genije od Ronalda

Bivša miss Rusije i vjerovatno najzgodnija ambasadorica ikada je proteklih mjeseci naporno radila kako bi na najbolji način promovirala najznačajniji sportski događaj godine. U jednom od posljednjih intervjua slavna Ruskinja govorila je o dvije najveće zvijezde koje će nastupiti na SP-u.

 

“Ako govorite o najboljem igraču na svijetu, onda je to Lionel Messi. Naravno, uvijek postoje ta poređenja s Cristianom Ronaldom, ali ja imam svoje mišljenje i veoma poštujem obojicu. Takođe moram spomenuti i Neimara, koji je, osim što je sjajan igrač, super momak. Ako samo govorimo o fudbalskim vještinama, najveći genije među njima je Messi”, rekla je ruska ljepotica.

 

Victoria, koja je inače fan Manchester Uniteda, istaknula je da joj je jedan od omiljenih fudbalera Paul Pogba, a upravo se on, po mišljenju jedne od najatraktivnijih Ruskinja, nalazi na listi najbolje odjevenih fudbalera.

“Pogba me impresionira svojim stilom i njega bih uključila u prva tri. Neimar zna kako se obući i veoma je moderan. Za Ronalda bih rekla da je previše jednostavan. Graziano Pelle je vrlo zgodan”, naglasila je seksi ambasadorka, koju inače na Instagramu prati skoro dva miliona fanova.

 

2018-05-24
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani