Chat.ba
"OPROSTI MI, JOŠ TE VOLIM": Vranješ se pokajao, pa poslao Jeleni ovu poruku, ona jedva čekala da mu ovako odgovori

Nakon skandala koji je digao cijeli region na noge, bosanski fudbaler Ognjen Vranješ spustio je loptu i na sve načine pokušava da se pomiri sa Jelenom.

Fudbaler je pratio dodjelu MAC nagrada preksinoć i odmah poslije nastupa svoje bivše ljubavnice preko prijatelja poručio pjevačici da mu je žao zbog svega i da je i dalje voli. 

- Vranješ već neko vrijeme razmišlja kako da se približi Jeleni. On je želeo po svaku cijenu da rastavi Karleušu od muža Duška Tošića, pa je zato u javnost objelodanio njene fotke, snimke i njihovu vrelu prepisku. Međutim, kada je shvatio da se Jelena ni posle toga neće razvesti, pokajao se i poželeo da s njom obnovi ljubavnu vezu, koja je trajala pune dvije godine - kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

jelena1

- Pošto ga je JK blokirala na svim mrežama, nije mogao da stupi u direktan kontakt sa njom. Zato joj je preko zajedničkog prijatelja poslao poruku, u kojoj je pisalo: "Oprosti mi sve... Još te volim. Žao mi je što je ovo sve otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen... U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?"

Međutim, Jelena neće ni da čuje za njega. Ne želi da mu oprosti što je u javnost plasirao slike.

1738401-karleusa-vranjes-ls

- Kada joj je prijatelj pročitao Ognjenovu poruku, JK se prodrala: "Terajte se obojica u p*čku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ!" Poručila je zajedničkom prijatelju da za nju Ognjen više ne postoji i da mu nikad neće vjerovati. Bijesno je dodala da je "ne bi čudilo da taj ludak hoće opet nešto da joj smjesti, jer on nema ni trunke morala - završava priču izvor za "Informer".

2019-01-31
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani