Chat.ba
DEČKO JE OŠIŠAO NA ĆELAVO, POLOMIO REBRA, PRIJETIO SMRĆU: Majka učesnice rijalitija ispričala još jezivih detalja

Ilijana Vagić je u Parovima ispričala svoju potresnu ljubavnu priču o bivšem momku sa kojim je bila do ulaska u “Parove”.

Kako je rekla oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja kada je on bio u nekoj vrsti vanbračne veze sa ženom sa kojom ima troje djece. Priču koju je iznijela prije neki dan u vili da je bila ošišana na čelavo i da je bila psihički i fizički maltretirana dotični bivši momak je sve demantovao.

Ona ga je jako voljela, ali su počeli da se pojavljuju problemi tokom njihove jednogodišnje veze jer je on bio jako ljubomoran. Idiličnu vezu su prekinuli fizički obračuni, ali i prijetnje. Potresnu ispovijest o maltretiranju jedne žene iznijela je javno u vili Parova i na ivici suza ispričala pakao kroz koji je prošla.

– Prijetio mi je da će da ubije mene pa će da ubije sebe. On je bio prijavljivan dva puta, i ja iskreno mislim da se on nije nadao da ću ja da dođem ovdje. Prijavljivala sam ga za nasilje, on je i svoju bivšu ženu maltretirao. Ja imam sve poruke u telefonu imam dokaze, što se tiče prijetnji da će me naći, da će me unakaziti, da će mi nahvatati brata. Zbog njega sam promijenila i broj telefona da me ne bi uznemiravao, ali je dobio broj mog telefona i to znam od koga je dobio i te ću prijaviti – ispričala je Ilijana piše “Kurir”.

– On je saznao skoro to prije nego što ću ući u ovaj rijaliti, polomio mi je rebra, ošišao me je na ćelavo, tukao me je kao što tuče i svoje troje djece. Mislim da nije ni slutio da ću ovo javno da iznesem, nisam htjela da ga prijavljujem da njegova djeca ne bi krivila mene jer me je krivila njihova majka da sam im oduzela oca, ali oni su godinu dana prije toga završili svoju vanbračnu zajednicu. On može da demantuje sve ovo, ali ja dokaze imam. Prestala sam da se družim sa svojim prijateljima kako bih mu ugodila na neki način, ima on taktiku da privuče ženu i šarmantan je. Sve je počelo tako što smo se posvađali na njegovoj terasi i on me je tada uhvatio da me prebaci preko terase, onda sam ja pobjegla kod svojih roditelja i on me je slatkorječivošću i vratio. Žene ne žele da pričaju nekada o tome da ih možda okolina ne bi osudila i smatram da ko pokuša da digne ruku na ženu mora da se prijavi policiji kako bi se to kolo završilo. Plašila sam se na neki način njega, prijetio mi je porodicom, da će da me osakati, da se pozdravim sa svojim životom. Ima mnogo stvari kojih se trudim da zaboravim – ispričala je Ilijana Vagić.

 

Ilijanina majka je tada izjavila da su pokušali da spasi kćerku od čovjeka koji ju je maltretirao, ali bezuspješno.

– Roditelji bi pogriješili kada bi se umiješali, najgore je ostati sa strane i gledati to, ali moraš nekada. Mi nismo smjeli da se miješamo i onda smo u tom momentu odlučili da se ne miješamo, to je bio njen izbor. Ona je morala da odluči i presječe to sve. Ona je znala da ima sigurnu kuću kod nas, a uvijek mu se vraćala – rekla je Ilijanina majka

2018-08-31
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani