Chat.ba
KRAJ SARADNJE

Nakon šuškanja o tome da je Saša Popović po nagovoru Filipa Živojinovića navodno pristao da raskine ugovor sa Aleksandrom Prijović, kako joj Grand produkcija više ne bi uzimala procenat od nastupa, oglasila se i pevačica.

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marić uvredio Mariju Šerifović! Izvinio se, KASNO!

Naime, Aleksandra kaže da je iznenađena tom pričom, koja je daleko od istine, i otkriva kako zaista stoje stvari kada je u pitanju njena saradnja sa Grandom.

- To su apsolutno neistinite tvrdnje odakle god da su potekle. Nikada to nije ni bila tema, zna se koliko traje ugovor i ja ću svakako sve svoje obaveze ispoštovati, koje imam prema svojoj izdavačkoj kući, kao što je Grand uvek ispoštovao sve obaveze prema meni - kaže Aleksandra.

NAJBOLJE VODITELJSKE GRUDI! Rada POBESNELA! Ognjen je pitao da li se operisala! E, nećeš! (VIDEO)

I PR služba Granda potvrdila je Aleksandrine reči.

- Povodom natpisa pojedinih medija da je Saša Popović raskinuo ugovor sa Aleksandrom Prijović, te da mlada zvezda Granda više nije deo pomenute produkcije, navodimo da je reč o apsolutnoj neistini. Popularna pevačica, kao i svi drugi pevači koji su pod pokroviteljstvom Granda, imaju, na obostrano zadovoljstvo, sjajan odnos i tretman u njihovoj matičnoj kući - poručili su sa Granda.

 

sasa-popovic

Foto: Srbija Danas

 

Podsetimo, sve zvezde Granda sa produkcijom imaju potpisan ugovor na 10 godina, po kojem im sleduje određeni procenat od honorara po svakom nastupu.

2018-02-04