Chat.ba
Ko je djevojka Jusufa Nurkića? Poklonila mu je najoriginalniju majicu ikada!

Bh. centar Jusuf Nurkić igra svoju najbolju sezonu od dolaska u NBA ligu, ali je trenutno lakše povrijeđen pa ne može pomoći svojim saigračima iz Portlanda.

Trail Blazersi su sinoć i bez njega ubjedljivo savladali Utah sa 132:105, a američke medije ni Nurkićevo neigranje nije omelo da danas pišu o našem košarkašu.

Tema nije vezana za košarku, već za Jusufov privatni, ljubavni život.

Američki mediji su se pozabavili Jusufovom ljepšom polovinom koja se zove Emina Durić i koja NBA zvijezdu usrećuje već nekoliko godina, koliko su u vezi.

Lijepa Emina i Jusuf su se upoznali još davno u Tuzli, a iako se ne voli previše eksponirati, naš košarkaš povremeno objavi neki njihov zajednički selfie na društvenim mrežama.

Posebno je interesantna priča koja datira iz marta 2017. godine, kada je Emina poklonila Nurkiću vrlo originalan poklon.

Jusuf je od Emine dobio majicu sa znakom srca, uz poruku "Ako vidiš šta ovdje piše, preblizu si - Ima djevojku!", ispisanu nešto manjim fontom.

I Nurkić je prilično slatkorječiv kada objavljuje fotografije sa djevojkom, pa je u opisu jedne od njih napisao: "Tamo gdje je ljubav, postoji život".
 

2019-02-01