Chat.ba
LUNA NE PERE KOSU, A NI DOLE NIJE ČISTA

Žestok napad na Đoganijevu, Sloba morao da je brani!

Nedjeljno popodne u rijalitiju "Zadruga" rezervisano je bilo za članove porodica i najbližih prijatelja ukućana, koji su postavljali pitanja zadrugarima.

 

Posljednje pitanje  postavio je frizer Ivan, kome se obradovala Zorica Marković najviše, dok je Luna Đogani rekla kako ga poznaje. Ivan je pitao Miljanu Kulić koga smatra najomraženijom osobom u "Zadruzi".

- Luna! Svi gledaoci su sinoć čuli! Luna, iz razloga što stalno potencira da je dobar čovjek, a ja u njoj to nikada nisam vidjela. Kada ti možeš tako nešto da uradiš, da budeš surov i kažeš jednoj trudnici koja ide na put: "Da Bog da se ne vratila", tako da je defintivno to Luna. Zatim, s' kim si takav si, tu je i Sloba! Isti izmet! On je glupson! Sara je lukava. Mina takođe. To su po mom mišljenju jako loši ljudi ovdje. Maca zna nekada da bude loša, Filip naravno i on - govorila je Miljana.

Kad je čuo da ga je Miljana spomenula, Slobodan Radanović koji je svoju suprugu prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani, odmah je skočio da se svađa sa trudnicom i brani svoju djevojku.

- Tebe boli to što imaš tu facu kao patka! Pogledaj ta usta! Kada izvadiš silikone iz usta, izgledaćeš kao guska! Bolja si kao patka! Tebe su tvoji poslali ovdje kako te ne bi gledali kod kuće! - vikao je Sloba.

- Ona ne pere samo kosu, već i ribicu! Kaže Miljana za Lunu da ne pere kosu, a ribica je pola zdravlja! (smijeh) Pogotovu što ona ima intimne odnose ovdje! Da li se tako čuva zdravlje? - ubacila se Maca.

- Ti mnogo treba da radiš na fizičkom izgledu da bi mogao moja usta da komentarišeš! Ova pored tebe je ofucana i štrokava, plus ima masnu kosu! Tebe je Draginja poslala u rijaliti da prevariš ženu! Ona ti je dala zeleno svjetlo - nastavila je Miljana da govori Slobodanu.


2018-04-23