Chat.ba
Marija (13) nestala prije pet godina sa 40 godina starijim muškarcem! Ništa se nije znalo o njoj, DO PROŠLOG ČETVRTKA!

 Nema sretnije porodice od naše, napisala je njena majka na Fejsbuku.

 

Marija se javila iz Milana i prijatelji su otišli po nju u Italiju. Ona je nestala početkom maja 2013. godine kada je imala samo 13 godina. Nestala je sa muškarcem po imenu Bernhard Haas, 53-godišnjakom kojeg je upoznala preko interneta, a koji joj se predstavljao kao tinejdžer. Njega policija i dalje traži, a iduće nedjelje će početi i razgovore sa Marijom kako bi se utvrdilo gdje je bila sve ove godine.

 

 

Djevojčina majka Monika H. potvrđuje da joj se kćerka vratila poslije 1.944 dana pošto je nestala.

 

- Marija je od sinoć kod kuće. Ona je potražila i kontaktirala roditelje na fejsbuku i divni prijatelji su je pokupili sinoć u Milanu – napisala je njena majka na društvenoj mreži.

 

 

 

 

Marija H., tada trinaestogodišnjakinja, upoznala je Bernharda H. na internetu, koji se predstavljao kao tinejdžer. Prije nego što je nestala, oni su se nekoliko puta našli u hotelima u Frajburgu. Supruga Bernharda H. ga je već prijavljivala vlastima za zavođenje maloljetnica na internetu.


 

Policija je izdala međunarodni nalog za hapšenje Bernharda H. pod pretpostavkom otmice i s*ksualnog uznemiravanja djeteta. Policija je, za ovih pet godina, pratila više od 1.000 tragova.

 

Policija je ispitala Mariju H. o prethodnih pet godina. Nadležni nisu dali nikakve indikacije o boravištu Bernharda H. u tom periodu.

2018-09-03
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani