Chat.ba
NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI: Sloba Radanović brutalno odgovorio Kiji na prozivke!

Ovog puta, Kockareva je Slobu nazvala fotošopiranom pojavom, a pjevač je za „Alo!“ otkrio da je neprijatno iznenađen, budući da ga ona svakodnevno moli da nastupi sa njom. Iako Kija nerijetko koristi svoje naloge na društvenim mrežama kako bi sa fanovima podijelila stavove o bivšem suprugu, Sloba joj ovog puta nije ostao dužan i otkrio je detalje njihovog odnosa, navodeći da su uvrede koje mu upućuje potpuno suprotne od razgovora koje njih dvoje privatno vode.

 

- Upravo sam vidio njenu objavu. Šta da kažem više, vjerujte da ni sam ne razumijem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga. Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpjeva dvije pjesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. OK, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast - rekao je Radanović.

Novi sukob bivših partnera nastao je kada je pobjednica rijalitija objavila fotografiju teksta u kojem se Luna i Sloba navode kao lažovi.

 

- Konačno da se stane na kraj pričama koje pokreću nebitne pojave da bi postale bitne, a određena pojava to prećutno podržava. Pitam se zašto?! Možda je fotošopiran tu. Uglavnom, pozdrav - napisala je ona na svom Instagram profilu.

 

 

Da prozivke koje Kija upućuje na Slobin račun imaju pozadinu potvrdio je i blizak saradnik Kockareve i Radanovića, koji tvrdi da do svađa dolazi svakodnevno jer pjevač ne uspijeva da se uklopi u zahtjeve koje Kija ima kada je riječ o nastupima.

 

 

- Kija i Sloba su imali ideju o zajedničkim nastupima, ali on nije uspio da uskladi obaveze sa njenom idejom da pjevaju u jednom klubu. Tada se pojavio problem, a još veći je nastao kada je drugi put morao da odbije da se nakratko pojavi sa njom na bini. Ona je željela da zajedno otpjevaju dvije pjesme, a on je morao da bude odmoran za nastup koji je imao sutradan - kaže izvor „Alo!“ i nastavlja:

 

- Sloba je nije odbio iz zle namjere, već je bilo teško spojiti ih, budući da oboje nastupaju van Srbije. Ipak, Kija mu to je zamjerila jer smatra da dvije pjesme na bini nisu napor i zbog te situacije od prije dvije nedjelje se sve češće sa njim sukobljava javno - priča izvor i navodi da će svađe bivših supružnika morati da se riješe mirnim putem što prije.

 

 

 

- Kija je svjesno odlučila da u timu saradnika želi ljude koji su dosta prije nje sarađivali sa Slobom. Oboje su imali stav da protiv toga nemaju ništa i zbog toga nema mjesta javnim prozivkama. Niko ne želi neprijatne situacije, pogotovo ne ljudi sa kojima oboje svakodnevno rade. Vjerujemo da će uskoro uspjeti da prevaziđu svađe i javne uvrede jer je posao na prvom mjestu - zaključuje izvor „Alo!“.

2018-09-24
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani