Chat.ba
Ne daj bože da imam takvu kćerku, a ti, Slobodane, jesi bis*ksualac: Brutalna svađa Lune, Slobe i Zorice!

Zorica Marković je ponovo iskreno i bez dlake na jeziku priznala da ne podržava način prevare koju su Kiji Kockar priredili Luna Đogani i Sloba Radanović. Nakon Zoričinog izlaganja Luna je potpuno pobijesnila, pa je nastala svađa između njih dvije u koju se umiješala i Miljana Kulić, kao i Sloba Radanović.

- Nađi svoju priču, pričaj o sebi, pusti nas na miru! Ja l' ja tebe komentarišem?! Juče si prišla i rekla: "Šta se smiješ ku*vetino?" Što sam ja ku*vetina?! Šta sam ja tebi uradila?! Ona (Kija) može da mi kaže sve, šta ti imaš da mi pričaš da sam ja ku*vetina?! Bez razloga si mi prišla i rekla: "Šta se smiješ ku*vetino?"Kćerka mogu da ti budem! - rekla je Luna.

- Je l' sam se ja je*ala u rijalitiju ili ti? - pitala je Zorica. -

Da, je*ala sam se sa svojim dečkom! Je l' vas to nešto ugrožava što sam se ja je*ala?! Je l' te toliko boli što sam ja imala s*ks sa svojim dečkom?! - pitala je Lu

- Nemaš ti šta da kažeš... Pokrij se ušima i ćuti - rekla je Zorica.

- I te kako imam šta da kažem za to ku*vetino, a mogu da ti budem kćerka! - rekla je Luna.

- Da si mi 100 puta kćerka! I ne daj Bože da imam takvu kćerku! - rekla je Zorica.

- Vjeruj mi da bi voljela! Ja jesam griješila, ali nisam loš čovjek zbog toga! - rekla je Luna.

- To što si griješila, to se ovdje komentariše! Za mene je to greška! - dodala je Zorica. na.

- Pa jeste, ja sam to priznala! A šta ste vi ostali koji ništa niste priznali?! Ja sam priznala svoju grešku i šta hoćete da me rastrgnete zbog toga?! - pitala je Luna.

- Ne podržavam prevaru! - odgovorila je Zorica.

- A zašto me nazivaš ku*vetinom, a njega bis*ksualcem i govoriš: "Ko zna ko ga je je*ao?! - pitala je Luna.

- Zato što to jeste! - odgovorila je Zorica. - Pa i ti kradeš bakšiš muzičarima koji rade kod tebe! - dobacio je Sloba. - Nemoj meni to što ti radiš! - rekla je Zorica.

- Kradeš bakšiš muzičarima, rekli mi ljudi koji su radili kod nje u lokalu! - rekao je Sloba. - I ti lijepo trpaš stotkicu u rukav, pričali su i meni! - rekla je Zorica.

- Vi mene provocirate po cijeli dan, ja vas ne vidim i ne komentarišem! Ne zanima me ni tvoja veza, ništa... A vi mene komentarišete i te kako - rekla je Luna.

2018-04-19
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani