Chat.ba
PREMINUO KIJIN OTAC

Otac Kristine Kockar, Miloš Kockar, umro je od teške bolesti, a Kiji će tragičnu vijest saopštiti njena majka. Kija je prije mjesec dana pričala o svom ocu u rijalitiju, pa je detalje otkrila Dušku Radonjiću, ocu jedne od učesnica

 

"Ja sam polu Bosanka, polu Sosa. Tata mi je baš Lala, onaj težak. A mama je Bosanka. Mama se nikada nije udala za tatu, tako da se ne preziva Kockar, nego Zeljković. Ja nisam osoba kojoj je problem da nekome nešto oprosti. Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim jeste moj tata. I dan danas. Ali, baš prije nego što sam ušla, prvi put sam pričala sa njim. On je bio u bolnici, doživio je četvrti infarkt. Rekla sam mu: "Zašto, zašto tako?" On je krivio moju mamu, ali onda sam mu ja objasnila neke stvari, pa je zaćutao. Moja mama nikada nije rekla neku ružnu riječ za mog tatu", rekla je Kija.

Kristinina majka Nadica uvijek ju je kritikovala što nije u dobrim odnosima sa njim, kada je ista kao on.

"Ali zašto se ti ljutiš na njega, kad si ti ista kao on. Samoživa, asocijalna, ne treba ti niko. Ja sam stvarno takva. Nisam vezana. Obožavam mamu, baku, ali nisam vezana. Mogu dugo da se ne čujem sa njima. Takva sam. Takav je i moj otac. Njemu ne treba niko. Mene je dobio sa četrdeset godina. On je u tom fazonu. Ja sam skontala da sam ja ista kao on. U određenim granicama. Vidim njega u sebi", priznala je tada Kija.

Ona je ispričala i kakav je njen otac kao osoba.

"On je težak šaljivdžija. Spremio je sebi kovčeg i pokazao mi i ispekao rakiju i pekmez za daću. A onda mi je pokazao svoju djevojku, a ona je mojih godina. Ja mu kažem: šta ti njoj pružaš? Imaš 69 godina, četiri infarkta, dva baj-pasa... Kaže on: sve što joj treba. On, tako, voli žene. Veliki je boem. Pored moje majke, imao je još 5 žena. On je puno pio, ali nije bio alkoholičar. Volio je da pije uz tamburaše. Ali kad mu se pogoršalo zdravlje, onda je prestao", rekla je ona.


2018-04-29