Chat.ba
PRIJE ULASKA U ZADRUGU PROŠLA KROZ PAKAO: Stanija imala pravu dramu, umalo da ne dođe u Srbiju!

Stanija se neko vrijeme dvoumila da li da prihvati ponudu da bude učesnica “Zadruge 2”, a onda je prelomila kada joj je ponuđen ogroman mjesečni honorar od oko 10.000 eura. Dok su trajali pregovori sa produkcijom “Zadruge”, ona je na temu učešća u rijalitiju razgovarala i sa svojim vjerenikom, američkim biznismenom koga krije od javnosti, koji je bio protiv njenog ulaska u rijaliti šou. Međutim, kada je Stanija pristala da uđe u “Zadrugu”, on je smekšao i ispratio je riječima: “Idi u rijaliti, neka ti se desi još koja drama u životu, još koji put lupi glavom o zid, pa ćeš se onda smiriti”.

 

 

 

"Dobrojevićeva je sa osmijehom prihvatila njegove riječi, jer je na kraju ipak uradila po svom. Ona dobro zarađuje u Americi kao promotivno lice nekoliko američkih kompanija, čije proizvode koji su u vezi sa zdravom ishranom promoviše putem društvenih mreža, ali ona je željela njemu da pokaže da i u svojoj zemlji ona može da zaradi veliki novac, to je jedan od ciljeva njenog ulaska u rijaliti šou", otkriva anonimni izvor blizak Staniji Dobrojević.

Sagovornik je otkrio i to da je Stanija zbog novonastale situacije bila prinuđena da stavi tačku na tu ljubavnu priču.

 

 

 

 

 

"Budući da će čitavih deset mjeseci provesti u “Zadruzi”, Stanija nije imala kud nego da zbog ovog projekta ostavi vjerenika, i to nekoliko dana pred početak rijalitija. Nije mu bilo pravo, ali shvatio je zašto je to uradila. Prosto, deset mjeseci je dug period u toku kojeg će biti razdvojeni, a svi znamo da u rijalitiju svašta može da se desi, pa je Stanija riješila da privremeno raskine sa svojom jačom polovinom. Njihova ljubavna veza je trenutno na “stend baju”, a on je obećao Staniji da će je čekati kada izađe iz rijalitija", ispričao je izvor.

Stanija je zbog njegove podrške mirne duše ušla u rijaliti šou i nada se da će osvojiti “duplu krunu”. Svjesna je da ima veliku podršku fanova, zato je uvjerena da je i ovog puta rijaliti trijumf njen.

 

2018-09-18
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani