Chat.ba
SVIĐA MU SE: Ni Džeko nije imun na Karleušine čari

Definitivno, naši fudbaleri padaju na srpsku folk divu Jelenu Karleušu. Za Vranješa zna već cijeli svijet, ali sve češće se podsjeća da je prošle godine na divine čari pao i Edin Džeko, sretno oženjen manekenkom Amrom Silajdžić s kojom ima dvoje djece.

Brak između Amre i Edina primjer je sretnog braka u kojem vlada harmonija, a mnogi ih uzimaju kao uzoran par, koji se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i viđaju na svim velikim događajima.

Ponovo je procurila priča o Džekinom i Karleušinom dopisivanju, a na to očigledno nisu ostali imuni Amra i Edin, koji ovih dana na Instagram postavljaju svoje porodične fotografije sa raznih destinacija i tako pokazuju da oni pričaju ljubavnu priču koji nikakvi tračevi ne mogu da poljuljaju. Oni žive svoju bajku.

Džekina i Karleušina priča ostala je samo na nivou lajkova, a sve je počelo lajkom fotografije na Instagramu na kojoj pjevačica pozira u brushalterima 2017. godine.

Čini se da Edin redovno posjećuje Jelenin Instagram i iako ne komentariše, voli da lajkuje.

Međutim, pojedni mediji su obajvili da su Džeko i JK prije tri godine ostvarili kontakt putem Instagrama i svakodnevno se dopisivali. Ona je njemu, navodno, slala eksplicitne fotografije kojima se on hvalio saigraču i prijatelju Aleksandru Kolarovu. Kolarov je Džekinu tajnu prenio u reprezentaciju Srbije, a to je došlo i do Duška. Kada je Tošić to saznao, kontaktirao je Edina, ali je on to sve demantirao.

 

Uprkos cijeloj aferi, Džeko nije otpratio Karleušu i danas se nalazi na listi njenih pratilaca. Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pjevačicinu stranu i podržao je.

Naime, po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a naš reprezentativac je i to lajkovao.

2019-02-02
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani