Chat.ba
Stanija očitala bukvicu Vladimiru dok su mislili da traju reklame, a onda je najgore ponizila Lunu Đogani!

Kviz je održan u srijedu popodne, a nakon što su najavljene reklame Stanija i Vladimir žestoko su se zakačili, misleći da se to ne emituje uživo!

 

Vladimir je Staniji prebacio što je navodno na žurki plesala sa pojedinim ukućanima, što je Dobrojevićevu izbacilo iz takta pa mu je očitala bukvicu koju će sigurno pamtiti!

 

 

Stanija je spomenula i Lunu Đogani, rekavši Crnogorcu da ide i da muva nju, pošto njemu treba seljančica, te da ona nije klinka sa kojom može da se igra.

- Ajde idi muvaj tamo Lunu! Nisam ti ja klinka! Ajde, idi tamo, tamo ti široko polje. Idi pa se igraj! Mora da ti bude jasno sa kim imaš posla. Nađi ti neku seljančicu, nemoj da ti ova Amerika dođe glave. Uključi mozak i ne za**bavaj se - rekla mu je Stanija.

 

 

 

 

Vladimir je negirao da želi bilo šta sa Lunom, a ono što mu je Stanija nakon toga rekla o Đoganijevoj blogerki se neće nimalo svidjeti. Stanija je spomenula Luninih čuvenih "3 minuta" sa Slobom u toaletu.

"Nisam ti ja klinka tamo. Kao kako si ti divan, ja sam se zaljubila, kako si ti divan, hoćemo do WC na 3 minuta, ali ja sam dama, da se razumijemo. Tamo ti široko polje pa se igraj, to ti je nivo, hajde bježi bre" , odbrusila je Stanija.  

2018-09-13