Chat.ba
TAJNA bliznakinja iz Zadruge: DIJELE DEČKA! (FOTO)

Kako tvrde dobro obaviješteni izvori, Stanko je već bio u šemi sa nekoliko poznatih pjevačica i starleta, a kako saznajemo, veoma je imućan i galantan prema svojim izabranicama. Njegovo srce nedavno su osvojile buduće učesnice "Zadruge", bliznakinje koje će po svoj prilici napraviti haos u drugoj sezoni ovog rijalitija.

 

 

"Nevena i Miljana su često u noćnom provodu, obožavaju izlaske po beogradskim klubovima, pa su tako i upoznale Stanka. One su djevojke slobodnih shvatanja i njima ništa nije strano i neobično, žele sve da probaju i ne mare šta će reći njihova okolina za ovu vezu. Najprije se Nevena zaljubila u Stanka, a kada joj je sestra rekla da se i njoj dopada, predložila joj je da obe budu u vezi sa istom osobom. Stanko, naravno, nije imao ništa protiv", kaže naš izvor blizak sestrama.

 

 

U prilog našim saznanjima govore i fotografije na društvenim mrežama Nevene i Miljane, na kojima su često u društvu Stanka i poziraju dok se grle i ljube.

 

 

 

Inače, izabranica bliznakinja prvi put je u javnosti viđena na promociji albuma Milice Pavlović prije godinu i po dana. Njih dvije su tada došle zajedno do hotela gdje se održavala proslava, držeći se ruku pod ruku, ali pjevačica tada nije objašnjavala ko je njena pratilja.

 

 

 

"Stanko obožava estradu i druženje s poznatima, često je u njihovom društvu, a i pjevačice nju obožavaju. Ona je jako duhovita i neposredna osoba, pravi je prijatelj i džek. Inače, njen otac je takođe poznat, poslovan čovjek. Vlasnik je taksi udruženja, ali njegova nasljednica ne želi da se bavi ovim biznisom, već je odabrala da se bavi drugom profesijom", kaže izvor.

2018-09-11
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani