Chat.ba
UŽAS! OVO JE LICE MONSTRUMA: Tražio smrtnu kaznu za ubicu Tijane Jurić, a SILOVAO SVOJU DJECU od 10 i 12 godina!

 

J. Š. (46) iz Sremske Kamenice, koji je uhapšen zbog sumnje da je dvije godine s*ksualno zlostavljao kćerku (10) i sina (12) i primoravao ih da ga oralno zadovoljavaju, na svom Fejsbuk profilu zalagao se za smrtnu kaznu Draganu Đuriću, koji je na svirep način u ljeto 2014. ubio Tijanu Jurić u Bajmoku.

Naime, J. Š. je na ovoj društvenoj mreži svojevremeno lajkovao stranicu na kojoj je zahtijevana smrtna kazna za Dragana Đurića!

- J. Š. je, kako se ispostavilo, bio veoma aktivan na društvenim mrežama. Pratio je sve i svašta i mnogo toga lajkovao, pa tako i stranicu na kojoj se traži smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić. A onda je on na monstruozan način zlostavljao svoju rođenu djecu - kaže izvor Kurira upućen u istragu.

Inače, oca monstruma prijavila je starija kćerka kada je primijetila da se nešto čudno dešava. Ona se najprije požalila majci, a kasnije je sve prijavljeno policiji.

- Pregledom je utvrđeno da desetogodišnja djevojčica nije silovana, ali da je izvršeno krivično djelo obljuba na štetu nje i njenog starijeg brata - navedeno je iz tužilaštva.

Podsjetimo, J. Š. iz vanbračne zajednice sa N. M. ima osmoro djece. Nakon razlaza od supruge, dvije kćerke su pripale njemu, dvoje djece majci, dok je četvoro smješteno u hraniteljske porodice.

 Protiv majke je takođe podnijeta prijava zbog zanemarivanja djece. Djeca su nakon jezivog otkrića odvedena iz kuće i smještena na sigurno - dodao je naš izvor.

U Sremskoj Kamenici je juče vest o hapšenju njihovog sugrađanina bila glavna tema. Ipak, mnogi su isticali da ne poznaju J. Š., navodeći da je bio podstanar i da ga nisu lično poznavali.

- U šoku smo nakon što smo čuli šta se sve dešavalo. Ovo je nezapamćeno u Kamenici! Da mogu, odmah bih ga ubila - poručila nam je jedna komšinica vidno izrevoltirana.

Mještani navode da su povremeno viđali J. Š i da im je uvijek „djelovao čudno“.

- Išao je ulicom sav zarozan i zapušten, a ni djeca nisu bila u najboljem stanju. Ostavljao je utisak da je nemaran prema njima i da ne vodi previše računa. Uglavnom se nikom nije javljao, a kažu da je često bio pijan. Niko od nas ne zna čime se bavio - rekao je mještanin Sremske Kamenice.

 

2018-04-19